Logotypnostalgi Den uppmärksamme har noterat att vi nu har bytt logotyp och namn. Igen. För mig som har varit med några år är det nu den fjärde loggan jag lägger ut på nätet så jag tänkte att det kunde vara kul att visa upp dem i ordning.

Redan våren 1997 fick vi i lokalföreningen upp vår första hemsida, innan riksföreningen som det då hette. Intiativet kom från Janerik Nawrin och jag skötte hantverket. Janerik fixade till en logga som såg ut så här:

grå logga

Våren 1998 får riksföreningen upp en officiell Ananke-site och efter ett tag kräver de rättning i leden och vi får då ändra vår grå logga till den officiella som såg ut så här:

svart logga

År 2003 fick vi flytta våra sidor till riksföreningens server. Riksföreningen hade då bytt namn till OCD-förbundet Ananke och vår lokalförening hette då OCD-föreningen Ananke och vår logga såg ut så här:

svart snurr logga

Så i slutet av 2014 beslutades att namnet ANANKE inte längre fick vara med och att snurren skulle vara röd och gå åt andra hållet (så att vi inte tappar balansen?) och därmed var vi framme vid dagens logga som alltså ser ut så här:

röd snurr logga

Vad månde nästa steg bli?

Jakob